Om Bildelsbasen AB


Bildelsbasen AB logotype

Om Bildelsbasen Nordic AB

Bildelsbasen Nordic AB har verkat i motorbranschen sedan 1988. Vi började, som namnet avslöjar, ursprungligen med tjänsten Bildelsbasen (som sedermera blev sidan Bildelsbasen.se) och därifrån har utvecklingen av verksamheten skett successivt.

Bolagets kärnverksamhet är idag att utveckla och driva internetbaserade marknadsplatser och programvaror för/inom fordonsbranschen.

Under år 2017 överfördes Biltorget.se till ett eget bolag, Biltorget Nordic AB för att renodla verksamheten. Det har inte skett några förändringar i ägarestrukturen eller andra förändringar av märkbar betydelse.

Kontakt

Företaget är lokaliserat till Kungsbacka. Bildelsbasen Nordic AB med orgnr. 556321-7453 samt Biltorget Nordic AB med orgnr: 559085-6604, och du kan nå oss via telefon 0300-13000.

Mer information

Läs mer om företaget Bildelsbasen AB och projekten här.

Bildelsbasens produkter

Här följer en sammanställning av några av Bildelsbasens största produkter:

Bildelsbasen.se - Sveriges största databas med begagnade bildelar. 130 st anslutna företag visar sina lager i Bildelsbasen.

MCTorget.se - Begagnade och nya delar till MC & moped.

Biltorget.se - Bilar från Sveriges auktoriserade bilhandlare.

FBT.se - Nyheter, branschregister samt vår unika sökmotor som söker i alla våra databaser.

Varaosahaku.fi - Den finska motsvarigheten till Bildelsbasen. Sajten utvecklas och driftas för en bildemonteringsförening i Finland. Sökningarna sker både på finska och svenska.

annonser följer
annons