Om BegTorget.se

BegTorget.se är en internetbaserad marknadsplats för proffs och amatörer. BegTorget etablerades under hösten 2007.

På BegTorget.se har du möjlighet att lägga ut både köpes- och säljesannonser och nå en målgrupp som både är kunnig och köpinriktad.

Vår målsättning att BegTorget.se inte skall innehålla säljesannonser från företag - här handlar vi endast privatpersoner emellan. Vill du sälja/köpa motorrelaterade produkter från/till företag kan du vända dig till någon av BegTorget.se systersajter Biltorget.se, Bildelsbasen.se och MCTorget.se.

ps. För er som inte kan så mycket om bilar och hur man lagar dem hjälper vi varandra i Bildelsbasens motorforum. ds.


Vad gör BegTorget.se unikt?

Ett bra exempel på en sak som gör BegTorget.se unikt är att sidan bygger på våra kodlistor som är ensamma i sitt slag. Kodlistorna är utvecklade av motorexperter under 10 tals år och är mycket väl anpassade till sina ändamål.

En annan sak som gör BegTorget.se speciellt är att alla annonser även publiceras i fritextsökmotorn FBT Sök på vår motorportal FBT.se. På så sätt når alla annonser en bredare publik. FBT Sök är sveriges största databas med begagnade bilar, delar och motorcyklar i sverige.


Vem driver BegTorget.se?

Sidan drivs av företaget Bildelsbasen AB. Läs mer information om Bildelsbasen AB här.


Mot stöldgods

BegTorget.se sammarbetar så långt det är möjligt med svenska myndigheter för att få en rättvis och laglig marknad som är fri från t.ex. stöldgods.

För att undvika stöldgods kräver vi registreringsnummer på alla fordon samt säker identifiering av säljaren. Alla fordon kopplar vi även mot den tekniska delen av vägverkets fordonsregister.


Tillgänglighet

Bildelsbasen utvecklar och testar alla våra sidor så att de skall fungera med de vanligaste webläsarna (Internet Explorer 6 och 7, Opera, FireFox samt Safari). Vi strävar efter att våra sidor skall validera enligt XHTML 1.0 Transitional.

 
annonser följer
annons